Η ΝΟΔΕ Χανίων για τη διάταξη που "χαντακώνει" ιδιοκτήτες ακινήτων

Κυβέρνηση επιθυμεί να φτωχοποιήσει ακόμα περισσότερο τους πολίτες, απαξιώνοντας εντελώς την περιουσία των πολιτών με τη παρακάτω πρόταση:

    «Οι παράγραφοι 11 (α) και (β) του άρθρου 51 του ν.4178/2013 καταργούνται.» η περιουσία που με πολύ κόπο αγόρασαν η κατάφεραν να κρατήσουν στην κατοχή οι Έλληνες πολίτες  απαξιώνεται και μηδενίζεται.

    Με την παραπάνω παράγραφο στην ουσία ακίνητα που βρίσκονται εκτός σχεδίου και συγκεκριμένα στο 95% των περιοχών που δύναται να αξιοποιηθούν στη περιοχή των Χανίων απαξιώνονται μιας και χάνουν το δικαίωμα να οικοδομήσουν ακόμα και μία κατοικία.

    Άνθρωποι  που επένδυσαν τους κόπους μιας ζωής στην αγορά ενός ακινήτου εκτός οικισμού με σκοπό να το αξιοποιήσουν κάποια στιγμή πληρώνοντας φόρους για οικοδομήσιμο ακίνητο , άνθρωποι  που κατάφεραν με κόπο να κρατήσουν τη περιουσία τους αλώβητη το διάστημα της κρίσης , άνθρωποι που σήμερα θα έχουν αδικήσει τα παιδιά τους δίνοντας σε κάποια από αυτά ακίνητα που δεν μπορούν να αξιοποιηθούν.

    Χωρίς κανένα δισταγμό  αποφάσισαν εν μια νυκτί, και προς όφελος αυτών που θέλουν να αρπάξουν τη γη σε εξευτελιστικές τιμές,  να μειώσουν την αξία της γης σε ποσοστό άνω του 90%.

    Αν η παράγραφος αυτή εφαρμοστεί τότε η αξία των ακινήτων εκτός οικισμού θα καταρρακωθεί , η απαξιωμένη ήδη οικοδομική δραστηριότητα θα μειωθεί ακόμα περισσότερο, επενδύσεις που έχουν δρομολογηθεί δε θα λειτουργήσουν ποτέ.

    Η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να προστατεύσει  την περιουσία των πολιτών και θεσμικά θα προσπαθήσει να αποτρέψει αυτήν την απρόοπτη εξέλιξη η οποία σε τίποτα δεν ωφελεί τους πολίτες  της χώρας ,επίσης δεσμεύεται  ότι η αδικία αυτή σε βάρος των πολιτών θα αρθεί ώστε  να μην χαθούν οι κόποι ζωής τους μόλις παραλάβει από το λαό την εντολή για να κυβερνηθεί πλέον η  χώρα.
Από το Blogger.