Κοινή Ανακοίνωση των ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου

«Στόχος να είναι πρώτη δύναμη στην Κρήτη η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός. Έμπειρα και άξια στελέχη αναλαμβάνουν Τομεάρχες του κόμματος και ενισχύουν τις κομματικές μας οργανώσεις
Στόχος όλων μας είναι η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτη δύναμη στην Κρήτη  στις επερχόμενες εκλογές.
Η δράση που αναπτύσσει το κόμμα σε όλη την Ελλάδα, η "Συμφωνία Αλήθειας" που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, η κινητικότητα και ο ρυθμός που δίνει καθημερινά σε όλη τη Χώρα  ο Γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης φέρνουν κάθε μέρα και πιο κοντά το στόχο της πρωτιάς στη Κρήτη.
Στα πλαίσια της ενίσχυσης του ρόλου των κομματικών οργανώσεων και της επαφής της κοινωνίας με τις Γραμματείας του κόμματος αποφασίστηκε η τοποθέτηση 66 έμπειρων στελεχών ως Τομεάρχες Οργανωτικού.
«Με απόφαση της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ ορίσθηκαν 66 Τομεάρχες-Συνδέσμων μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και των περιφερειακών-νομαρχιακών οργανώσεων της παράταξης με στόχο τη διάχυση του μηνύματος της «Συμφωνίας Αλήθειας» με τους πολίτες.
Ειδικότερα για την  Κρήτη ορίσθηκαν οι κκ. Παντελής Τζερνιάς με ευθύνη το Ηράκλειο, Στέργιος Μαρής με ευθύνη το Λασίθι, Ιωάννης Λυρώνης με ευθύνη το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο καθώς και  Θεμιστοκλής Καρινιωτάκης με ευθύνη τα Χανιά.
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο που ανέλαβαν να επιτελέσουν. 
Στόχος όλων μας η έξοδος από την κρίση και τη μιζέρια!
Στόχος όλων μας το ιστορικό ατύχημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αποτελεί πολύ σύντομα παρελθόν!
Στόχος όλων μας να επιστρέψει η χώρα σε τροχιά κανονικότητας, ανάπτυξης, διαφάνειας και ευημερίας! 

Δεν επαναπαυόμαστε στη δημοσκοπική υπεροχή! Δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε την Ελλάδα και την Κρήτη που μας αξίζει!»

Από το Blogger.