Ομιλία κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στις Βρύσες Χανίων"Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε τη ρότα της Ελλάδας", υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας, σήμερα, 8 Νοεμβρίου, σε εκδήλωση των ΝΟΔΕ Ρεθύμνης – Χανίων, στις Βρύσες Χανίων. Και πρόσθεσε:

"Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Ελάτε να δημιουργήσουμε μία πραγματική σχέση εμπιστοσύνης.
Δεν έχει καμιά σημασία τι ψηφίζατε τα προηγούμενα χρόνια. Σε αυτή την κατάσταση που έχει βρεθεί η χώρα μας, όλοι πρέπει να κάνουμε υπερβάσεις. Δεν θέλω να μας διχάζει το χθες, θέλω να μας ενώσει το αύριο. Η παράδοση της Κρήτης είναι μια παράδοση συνεννόησης, σεβασμού στη διαφορετικότητα, σεβασμού στον πολιτικό αντίπαλο.
Στόχος μου είναι κρατήσω ψηλά αυτή την παράδοση και να παρεμποδίσω κάθε προσπάθεια να καλλιεργηθεί ο σπόρος του μίσους, του φανατισμού και της διαίρεσης. Ελάτε να προχωρήσουμε μαζί. Μαζί στις εκλογές, μαζί και την επόμενη μέρα, στο δύσκολο έργο για να σηκώσουμε ξανά ψηλά την πατρίδα μας.

Σας ζητώ να με πιστέψετε. Αλλά κυρίως σας ζητώ να πιστέψετε στις δυνατότητές μας. Στις δυνατότητες του λαού μας, της πατρίδας μας. Μαζί θα φέρουμε ξανά την ελπίδα στον τόπο μας."
Από το Blogger.