Οι επισκέψεις του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στα ΧανιάΤην 115 Πτέρυγα Μάχης, την οικία του Ελ.Βενιζέλου, το νέο Αρχαιολογικό μουσείο Χανίων και το ΜΑΙΧ επισκέφθηκε πριν λίγο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Μόλις ολοκλήρωσε την περιοδεία του δήλωσε.

"Στα Χανιά σήμερα είχα μια γεμάτη και παραγωγική μέρα.  Επισκέφθηκα την 115 πτέρυγα μάχης, συνομίλησα με τα στελέχη και διαπίστωσα την άρτια επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Απολαμβάνουν τον αμέριστο σεβασμό και την εκτίμησή μας.
Ξεναγήθηκα στην ανακαινισμένη οικία του Ελευθερίου Βενιζέλου, του δημιουργού της σύγχρονης Ελλάδας. Ενός πολιτικού, του οποίου το μεταρρυθμιστικό έργο παραμένει εξίσου επίκαιρο σήμερα, όσο ήταν και πριν από έναν ακριβώς αιώνα.
Το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων, ένα πολύ σημαντικό Ινστιτούτο για το νησί είναι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για τη σύνδεση της έρευνας με τον πρωτογενή τομέα. Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα και να ενισχύσουμε τέτοιες πρωτοβουλίες.
Στη συνάντηση με τους Παραγωγικούς φορείς στο επιμελητήριο Χανίων εισέπραξα την αγωνία τους και άκουσα τις προτάσεις τους."

Τέλος, με επίσκεψη στην παραδοσιακή Δημοτική Αγορά των Χανίων ολοκλήρωσε την την διήμερη παρουσία του στην Κρήτη ο Πρόεδρος της ΝΔ. Επισκέφθηκε τα καταστήματα της αγοράς, και μίλησε με τους ιδιοκτήτες οι οποίοι τον κέρασαν παραδοσιακά προϊόντα και φυσικά τσικουδιές.


Από το Blogger.