Επίσκεψη στο Δημοτικό Γηροκομείο ΧανίωνΣήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Χανίων, επισκέφθηκε το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων. Σε ένα πολύ ζεστό και συγκινητικό κλίμα συνομιλήσαμε με τους ηλικιωμένους και τους εργαζομένους του γηροκομείου, προσφέραμε γλυκά και ανταλλάξαμε ευχές για το Πάσχα.
Στη συνέχεια ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Γηροκομείου κ. Γιώργο Κουκλάκη, από τον Διευθυντή του ιδρύματος και υπηρεσιακούς παράγοντες για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη κοινωνική δομή εστιάζοντας στα σημαντικότερα, όπως η έλλειψη προσωπικού και η ανάγκη συντήρησης των κτιριακών υποδομών.
 Η έλλειψη προσωπικού, λόγω συνταξιοδότησης υπαλλήλων και απουσίας νέων διορισμών οποιασδήποτε ειδικότητας, είναι πιθανό να οδηγήσει στην μείωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους φιλοξενούμενους που την έχουν άμεση ανάγκη. Οι παροδικές καλύψεις θέσεων με βραχυχρόνιες συμβάσεις δεν μπορούν να καλύψουν τις αντικειμενικές και συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες, ενώ οι μόνιμοι εργαζόμενοι καθημερινά υπερβάλουν εαυτό.
Η Νέα Δημοκρατία νομού Χανίων συνεχίζει να βρίσκεται πάντα δίπλα στο Δημοτικό Γηροκομείο, μία κοινωνική δομή που φέτος συμπληρώνει 88 χρόνια από την ίδρυση της, με ένα τεράστιο κοινωνικό έργο. Στηρίζουμε το εύλογο αίτημα της Διοίκησης  να εξασφαλίσει προσωπικό ώστε να καλυφθούν οι πάγιες ανάγκες του ιδρύματος και να συνεχιστεί η απρόσκοπτη και υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών προς τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, όπως χρόνια τώρα κάνουν οι εργαζόμενοι του.

Από το Blogger.