Μοναδική θετική συγκυρία, είναι οι εκλογές


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Βαγιωνάκη, εχθές ανέφερε ότι βλέπει ως «θετική συγκυρία» την ενισχυμένη μεταμνημονιακή εποπτεία της χώρας. Το γενικό πλαίσιο αυτής της επιτήρησης συνίσταται ότι κάθε τρεις μήνες έως και το 2022 κλιμάκια της Κομισιόν, του ESM, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ θα αξιολογούν τα δημοσιονομικά μεγέθη της Ελλάδος και κυρίως εάν τηρούνται οι μνημονικές δεσμεύσεις που ψήφισε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Προφανώς η  κα Βαγιωνάκη, θεωρεί ως θετική συγκυρία, τη μείωση των συντάξεων από το 2019, τη μείωση του αφορολόγητου ορίου, την πλήρης κατάργηση του ΕΚΑΣ, τη μείωση στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, τα οποία ήδη έχει ψηφίσει όπως και όλοι οι βουλευτές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Σήμερα συνέχισε την κοροϊδία, επικροτώντας δημόσια τον «Κλεισθένη», το νέο έκτρωμα που φέρει την υπογραφή του κ. Τσίπρα και θα οδηγήσει στην απόλυτη μπαχαλοποίηση, την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο «Κλεισθένης» θα αποτελέσει τη νέα μόνιμη παθογένεια και τροχοπέδη στην ανάπτυξη των δήμων καθώς θα ενισχυθεί η διαπλοκή και τα μικροπολιτικά συμφέροντα των μειοψηφιών.
Αρκετά δεινά έχετε επιβάλει στην πλάτη του λαού, σταματήστε τουλάχιστον να τον κοροϊδεύετε!
Σας θυμίζουμε τα λόγια  του Αβραάμ Λίνκολν,
«Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.»
Μοναδική θετική συγκυρία για την Ελλάδα  αυτή τη στιγμή, είναι οι εκλογές.
Αξίζουμε καλύτερα.
Από το Blogger.