Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους των θυμάτων της καταστροφικής φωτιάς στην Αττική. Δεν είναι εύκολο να βρει κανείς λόγια να εκφράσει τα συναισθήματα του, μετά την απώλεια τόσων αθώων ψυχών.
Να ευχηθούμε κουράγιο και δύναμη σε αυτούς που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και αμέτρητα μπράβο στα σώματα ασφαλείας, πυροσβέστες, αστυνομία, λιμενικό, αλλά και τους εθελοντές που με αυταπάρνηση έδωσαν πραγματική μάχη με τις φλόγες, για να σώσουν ότι μπορούσαν.
Ως ΝΟΔΕ Χανίων, ανταποκρινόμενη στην εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και σε συνεργασία με τη ΔΗΜΤΟ Χανίων, συγκεντρώνουμε  είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής, ως το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να απαλύνουμε τον πόνο τους. 
Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης, όπως: φάρμακα, τρόφιμα στερεά, ρούχα, κλινοσκεπάσματα, είδη ατομικής υγιεινής, γίνεται στα γραφεία μας, Νικολάου Πλαστήρα 2, 3ος όροφος, τηλ.:2821098984, καθημερινές από τις 9:00 έως τις 13:00. 

Από το Blogger.