Σαν τον κλέφτη, ο Τσίπρας στα Χανιά


Σαν τον κλέφτη, ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε σήμερα το νομό Χανίων. Μία επίσκεψη που ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά, με ένα πρόγραμμα που κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό έως την τελευταία στιγμή, στερώντας από τους απλούς πολίτες των Χανίων τη δυνατότητα να του εκφράσουν από κοντά τη χαρά τους για όλους αυτούς τους φόρους που τους έχει επιβάλει.
Στο πρόγραμμα του, αμέλησαν οι Χανιώτες υπουργοί, Σταθάκης και  Πολάκης να προσθέσουν μία επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο, στο στρατόπεδο Μαρκοπούλου, στα «έργα» που γίνονται στο «νέο» ΒΟΑΚ και επίσκεψη στη Δημοτική Αγορά, πάντα βέβαια με ισχυρή αστυνομική συνοδεία.
Κατά τ’ άλλα τίποτα ουσιαστικό για τον τόπο μας δεν προέκυψε από την επίσκεψη του πρωθυπουργού, η μόνη θετική είδηση σήμερα για το νομό Χανίων, ήταν ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας με απόφαση του, κατήργησε τον φόρο ειδικής κατανάλωσης στο κρασί που επέβαλε η κυβέρνηση Τσίπρα.
Αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε καλύτερα!

Υποσημείωση: Ο λαός των Χανίων είναι πάντα φιλόξενος και δεν χρειαζόταν ούτε τα αστυνομικά μέτρα, ούτε η επιμελής απόκρυψη  του προγράμματος σας, κ. Τσίπρα.
Στα Χανιά μπορείτε να έρχεστε πάντα χωρίς να φοβάστε. Θα σας υποδέχεται η αδιαφορία της κοινωνίας και θα σας αποχαιρετά πάντα στο αεροδρόμιο ο Παύλος Πολάκης.
Από το Blogger.