Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και να βαδίσουμε ενωμένοι στο μέλλον!


Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 12ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα, στο οποίο δυναμική ήταν η παρουσία των Χανιωτών συνέδρων αλλά και πλήθος στελεχών και φίλων από τα Χανιά.
Στο τριήμερο συνέδριο παρουσιάστηκε αναλυτικά το οικονομικό πρόγραμμα και η κοινωνική πολιτική ώστε να γίνει καλύτερη η ζωή όλων των Ελλήνων. Τονίστηκε ότι ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και να βαδίσουμε ενωμένοι στο μέλλον, οδηγώντας τη χώρα στην ευημερία και στην αλληλεγγύη, αντί για τη φτώχεια και τη μιζέρια που αναπαραγάγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στόχος της πολιτικής μας δεν είναι μόνο η ανάπτυξη της χώρας, αλλά να γεφυρώσουμε τα ρήγματα, να άρουμε τις διαιρέσεις και να μειώσουμε τις ανισότητες. Να δουλέψουμε δηλαδή για την οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση της μεσαίας τάξης στη χώρα μας. Από τις νέες προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κατεύθυνση αυτή, ξεχώρισαν δύο πολύ σημαντικές δεσμεύσεις:
·         Στον πρώτο προϋπολογισμό που θα κατατεθεί, θα υπάρξει βοήθεια 2.000 ευρώ στις νέες οικογένειες για κάθε νέο παιδί που θα γεννιέται στο εξής στην Ελλάδα.
·         Και παράλληλα θα υπάρξει πρόβλεψη για αύξηση του κατώτατου μισθού με ρυθμό διπλάσιο από την ετήσια αύξηση του ΑΕΠ της χώρας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα των πολλών, η παράταξη που ενώνει τους Έλληνες και γεφυρώνει τα ρήγματα, που η κρίση προκάλεσε στην ελληνική κοινωνία.
Από το Blogger.