Ως εδώ κε Πολάκη!Πριν λίγες μέρες είχαμε την τύχη και τιμή, να επισκεφθεί τα Χανιά και να μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση ο γιατρός και υποψήφιος ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος.  Το θέμα της ομιλίας του ήταν «Για μία Ευρώπη, ίσων ευκαιριών» και πραγματικά μάγεψε όσους τον παρακολούθησαν από κοντά με την γλυκύτητα του, την ευφυΐα του και το απεριόριστο ψυχικό του σθένος. Να σημειώσουμε ότι ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, έχει διαγνωστεί από δεκατεσσάρων μηνών με νοτιαία μυϊκή ατροφία και έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ το 1999 έγινε ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία που παρέλασε σημαιοφόρος με το αμαξίδιο του.
Δυστυχώς, για κάποιον που ούτε καν δεν μπορεί να ονειρευτεί μία  Ελλάδα ίσων ευκαιριών, πόσο δε μία Ευρώπη ίσων ευκαιριών, βρίσκεται εύκολα η ευκαιρία να εκφράσει την μικροψυχία του, και την αλαζονεία του.
Επιτέθηκε άδικα και χυδαία, όπως το συνηθίζει ο δολοφόνος προσωπικοτήτων Παύλος Πολάκης, στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ειρωνευόμενος για το πώς πήρε θέση γιατρού στο ΕΣΥ, ως άτομο με ειδικές ανάγκες.
Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι ένας γιατρός, ο οποίος παριστάνει και τον υφυπουργό υγείας  της χώρας, αγνοεί το νομικό πλαίσιο της χώρας και κατηγορεί τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο (αριστούχο της ιατρικής Αθηνών, με μεταπτυχιακό και επιτυχή απόκτηση ειδικότητας) επειδή έκανε χρήση ενός δικαιώματος του που προκύπτει εκ του νόμου, καθώς διορίστηκε επιμελητής Β΄ στο ΕΣΥ ως άτομο με ειδικές ανάγκες. Ενώ τον ειρωνεύεται παράλληλα κάνοντας λόγο για «ίσες ευκαιρίες», καθώς δεν πέρασε από την διαδικασία επιλογής του τυπικού προσωπικού.
 ΩΣ ΕΔΩ, κύριε Πολάκη, η συμπεριφορά σας ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία και δεν είναι αποδεκτή  από τους Κρητικούς.

Από το Blogger.